Blog Başlık

  • Nisan 25, 2022

    Hidrofor içinde su bulunmadığında, hidrofor otomatiği çarkın daha hızlı dönmesini sağlayacak direnç yoktur, bu da yatak milinin ve diğer bileşenlerin aşırı ısınmasına neden olur. Bu durum mil ile temas eden çark parçalarının erimesine, çarkın mile yapışmasına ve milin hareket etmesine engel olabilir.

    hidrofor
  • Nisan 25, 2022

    Dalgıç pompa, işlenecek sıvı veya ortamda çalışan pompa türlerinden birine verilen isimdir. Motor, pompa gövdesinin yanına monte edilmiştir. Dalgıç pompa sıvı ile direkt temas halinde olduğu için motor belirli özelliklerde donatılmıştır. Bu teknik özelliklerden biri de su geçirmez kasasıdır.

    dalgıç pompa
  • Nisan 25, 2022

    Dalgıç pompalarda motor, pompa gövdesinin yanına monte edilir. Bu contalar, dalgıç pompa su geçirmezliği sağlamak için hava geçirmez ve su geçirmez yalıtımdır. Dalgıç pompaların avantajı, çalışmasının dış etkenlerden etkilenmemesidir.

    dalgıç pompa
  • Nisan 25, 2022

    Sondaj işlerinde birçok birincil ve ikincil faktör vardır. Dalgıç pompa firmalar saha araştırmaları yaparak suyun bulunup bulunmadığını öğrenmek için bilimsel destek sağlamaktadır. 

    dalgıç pompa
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR