2022 Yılında En Çok Satan Ürünler

2022 Yılında En Çok Satan Ürünler

Aktmarkt geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmetlerini sunmaya devam etmektedir. Firma, endüstriyel ve ev atıklarında kullanılan dalgıç pompa, jet pompadan ağaç kesme, budama işlemleri için kullanılan testere modellerine kadar her şeyi bulundurmaktadır. Biz de sizlere bu sene en çok satan ürün modellerini derledik. 

Sumak Sdf 10/2 Dalgıç Pompa

20mm’yi geçmeyecek kadar katı partikülleri kolayca parçalayabilen, otomatik çalışması ve kirli sularda çalışabilmesi özelliği ile en sık tercih edilen pompa olmuştur. Maksimum 15 metre dikeyde, 150 metre yatayda su tahliyesinde kullanılabilmektedir. Kullanım alanları şöyledir;

  1. Kanalizasyon sularında,
  2. Endüstriyel ve ev atıklarında,
  3. Yağmur sularının tahliyelerinde,
  4. Süs amaçlı küçük çaplı şelalelerde kullanılmaktadır.

Geniş kullanım alanı ile kısa sürede müşterilerin favorisi olmuştur.

Ürün adresi: https://www.aktmarkt.com/sumak-sdf-102-1-hp-220v-monofaze-foseptik-dalgic-pompa-28

Sumak smj 150 Pompa

Bu tip paket hidroforlar, villalarda, fabrika, hastane, okul, apartman gibi toplu konutlarda kullanılmaktadır. 7 metreden emme yapabilme kapasitene sahip bu hidroforlar suyun kabarcıklı olduğu mekanlarda dahi maksimum verim sağlar. Yüksek basınç istenilen mekanlarda kullanılabilen bu pompa su tüketimi bittiğinde otomatik olarak durur. Çeşitli kullanımları sayesinde en sık tercih edilen pompa türü olmuştur.

Ürün adresi: https://www.aktmarkt.com/sumak-smj150-1.5-hp-220v-kendinden-emisli-jet-pompa-11

SBRM 18/2 Bıçaklı Foseptik Dalgıç Pompa

SBRM 18/2 Bıçaklı Foseptik Dalgıç Pompa, maksimum dikeyde 28m yatayda 280m su basabilmektedirler. Paslanmaz gövdesi ile otellerde, inşaat sektöründe ve endüstride sıkça kullanılmaktadır. Bünyesindeki bıçak sayesinde suyun içerisindeki çok katı olmayan parçaları sorunsuz tahliye edebilmektedir.

Ürün adresi: https://www.aktmarkt.com/sumak-sbrm-182-1.8-hp-220v-monofaze-bicakli-foseptik-dalgic-pompa-37

Fiskars upx86 Motorlu Testere

Güvenilir kilitleme mekanizması, kaymayan ağaç kesim dişleri ile çelikten imal edilmiştir. Testerenin budama makasları ağaç tepelerin yoğun çalılara kadar rahatlıkla çalışmanızı sağlar. Ayarlanabilen sapı ve daha fazla görüş sağlamak için turuncu renkte kesme desteği dayanıklı yumuşak tutma kulpları ile müşteriler tarafından sıkça tercih edilmektedir.

Ürün adresi: https://www.aktmarkt.com/fiskars-115017-upx86-powergear-teleskopik-yuksek-dal-kesme--testere

Alpina a305 Motorlu Testere

İtalyan tasarımına sahip olan testerenin tek elle kullanımı da oldukça kolaydır. Yarı profesyonel kullanımlar için uygun olan benzinli, 3,24 kg’lık bu motorlu testere, budama yapmak isteyenlerin en sık tercih ettiği model haline gelmiştir.

Ürün adresi: https://www.aktmarkt.com/alpina-a305-91---20-dis-benzinli-motorlu-testere-a-305-313

Alpina a510 Motorlu Testere

52 Cc motor gücüne sahip, 180 ml depo hacmi ile uzun süre performans gösterebilen Alpina a510 testere profesyonel kullanıma da oldukça uygundur. Kurşunsuz benzin ile çalışan 7 kg’lık bu motorlu testere ile ağaç kesme işlemlerini kısa sürede halletmek mümkündür.

Ürün adresi: https://www.aktmarkt.com/alpina-a510-325---36-dis-2.1-kw-2.85-hp-benzinli-motorlu-testere-288

Etiketler: aktmarkt
Mart 16, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR