Derin Kuyu Dalgıç Pompası Nedir?

Derin Kuyu Dalgıç Pompası Nedir?

Derin kuyu dalgıç pompa, sıvı ortam içerisinde faaliyet gerçekleştiren pompa türlerinden biridir.  Gövdesine birleşik olarak çalışan bir motora sahip olan bu pompa türü direkt sıvı ile iç içe çalışabilmektedir.  Pek çok özelliğe sahip olan derin kuyu dalgıç pompasının en önemli özelliği su geçirmez oluşudur.

Derin Kuyu Dalgıç Pompası Nasıl Seçilir?

Derin kuyu pompa seçimi yapılırken pek çok faktör göz önünde bulundurulmalıdır. Teknik donanımın ve deneyimlerin son derece önemli olduğu derin kuyu pompa seçiminde oldukça dikkatli olunmalıdır. Yanlı pompa seçiminin gerçekleştirilmesi durumunda pompa sağlıklı bir şekilde çalışmazken beraberinde istenilen performansı sağlamayacaktır.

Derin kuyu dalgıç pompası seçilirken bu nedenle kullanılacak olan pompanın uzunluğuna, kalitesine ve çalışma şekline dikkat edilmelidir. Kaliteli malzemelerin kullanılarak üretildiği derin kuyu dalgıç pompası görevini en iyi şekilde yerine getirecek ve herhangi bir sorun yaşanmasına neden olmayacaktır. Tüm bunların yanı sıra yanlış pompa seçimi ise pompanın ömrünün kısalmasına neden olacaktır. Doğru seçilen ve uygun kullanım şartları doğrultusunda kullanılan derin kuyu dalgıç pompasının ömrü 15 ila 25 yıl arasında değişim göstermektedir.  Peki, derin kuyu dalgıç pompası nasıl seçilir?

Derin Kuyu Dalgıç Pompası Avantajları Nelerdir?

Derin kuyu dalgıç pompası, kuyu içerisinde aktif bir şekilde faaliyet gerçekleştirebilmektedir. Kendine ait bir motora sahip olan bu pompa herhangi bir şekilde su geçirmez. Bu nedenle derin kuyu dalgıç pompası su ve diğer sıvıların olduğu alanlarda herhangi bir soruna neden olmadan aktif bir şekilde çalışır. Derin kuyu dalgıç pompası seçimi yapılırken bu özelliklere dikkat edilmelidir.

  • Suya dayanıklıdır.
  • Uzun ömürlüdür.
  • Uygun fiyatlıdır.

Derin Kuyu Dalgıç Pompası Fiyatları

Derin  kuyu dalgıç pompası fiyatları, ithal ürünler olmasına rağmen oldukça uygundur. Yurt dışında ithal edilen derin kuyu dalgıç pompalarının fiyatı dolar ve Euro kurlarına göre dönem dönem değişiklik göstermektedir.

Derin kuyu dalgıç pompasının da fiyatları her üründe olduğu gibi ürün özelliklerine göre de değişime uğramaktadır. Bu nedenle derin kuyu pompası seçimi yapılırken fiyattan ziyade pompanın özelliklerine dikkat edilmelidir.

  • Daldırma derinliği özellikleri,
  • Basım yüksekliği,
  • Derin kuyu dalgıç pompası motor gücü,

Derin kuyu dalgıç pompasının fiyatlarını etkilemektedir.  Derin kuyu dalgıç pompası seçimi nasıl yapılır? Sorusunu soran kişiler bu faktörlere dikkat ederek seçimini gerçekleştirmelidir. Doğru bir şekilde seçilen derin kuyu dalgıç pompaları uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir.

Etiketler: blog
Aralık 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR